Vegansk madplan – Uge 14
Mandag d. 1. April – Søndag d. 7. April
Så er den nye madplan her endelig! I denne uge, er der dog nogle ændringer. Udover en restedag vil der fremover også være en rugbrødsdag. I kan selvfølgelig skippe dette og spise rester, tage ud at spise eller hvad der lige falder jer ind. Men for at gøre madplanen endnu billigere samt stadig lige så lækker, og måske endda endnu lækrere, så er rugbrødsdagen kommet. Men hvordan spiser man så rugbrød som veganer? Bare rolig, det er der et helt indlæg om, som er linket ved dagen.
Inden i begynder, råder jeg jer til at læse, hvordan madplanen fungerer. Dette kan læses HER . Ris og ros modtages gerne som kommentar eller på min Facebookside
Vegansk madplan – Uge 14
Mandag: Vegansk svamperisotto med edamamebønner
Tirsdag: Pasta med kødfrisovs
Onsdag: Kartoffel-porrer suppe med kokosbacon
Torsdag: Rugbrødsdag
Fredag: Hotdogs med Naturli’s plantepølser
Lørdag: Mor Hannes kabånajer med kartoffelsalat
Søndag: Rester
Brød og kager
1 ciabattabrød = 6 kr
1 pakke pølsebrød = 10 kr
Frugt og grønt
1 bundt bladselleri = 10 kr
1 bakke kokosstykker = 12 kr
3 porrer = 12 kr
1 purløg = 7 kr
1 bundt radiser = 6 kr
1 squash = 5 kr
2 kg kartofler = 20 kr
Kød, fisk og fjerkræ
1 pakke plantefars = 20 kr TILBUD
1 pakke plantepølser = 20 kr
Frost
1 pose pommes frites = 16 kr
Mejeri
1 Alpro yoghurt naturel = 20 kr
1 soja madlavningsfløde = 10 kr
Kolonial
1 agurkesalat = 7 kr
1 pose hakket veggie = 24 kr
1 dåse majs = 5 kr
1 glas pastasauce = 9 kr
1 pose pastaskruer = 5 kr
Alt i alt = 225 kr
Olivenolie
Grøntsagsbouillon
Peber
Salt
Sojasauce
Ahornsirup
Paprika
Løg
Hvidløg
Ketchup
Sennep
Ristede løg
Løgpulver
Citronsaft
Havregryn
Hvedemel
Muskat
Rasp
Rapsolie
Det lyder i hvert fald godt!