Vegansk madplan – Uge 17
Mandag d. 22. april – søndag d. 28. april
Jeg håber, at i alle har haft en her igennem fantastisk påske! Jeg undskylder, at madplanen først bliver offentliggjort i dag. Men jeg har haft nogle problemer med mine øjne, som heldigvis er i bedring nu!
Inden i begynder, råder jeg jer til at læse, hvordan madplanen fungerer. Dette kan læses HER . Ris og ros modtages gerne som kommentar eller på min Facebookside og derudover ville jeg være taknemlig, hvis du vil dele denne madplan med dine venner mm.
Vegansk madplan – Uge 17
Mandag: Restedag (2. påskedag)
Tirsdag: Spaghetti med grønkålssauce
Onsdag: Vegansk moussaka med aubergine og kartofler
Torsdag: Rugbrødsdag
Fredag: Vegansk kærnemælkskoldskål
Lørdag: Harira – fyldig, marokkansk suppe
Søndag: Burger med hjemmelavede burgerbøffer
Specialvarer
Brød og kager
1 pakke burgerboller = 10 kr
Frugt & grønt
1,5 kg bagekartofler = 15 kr
1 agurk = 7 kr
2 pakker finthakket grønkål = 36 kr
1 kg gulerødder = 7 kr
1 icebergsalat = 10 kr
1 rød peberfrugt = 6 kr TILBUD
1 pakke snackpebre = 16 kr
2 auberginer = 16 kr
1 kg kartofler = 10 kr
Frost
1 pakke halve kartofler = 16 kr
Mejeri
Alpro naturel yoghurt = 20 kr
1 havredrik = 17 kr
1 Naturli’ madlavningsfløde = 10 kr
Kolonial
2 dåser hakkede tomater = 8 kr
2 dåser kidney beans = 9 kr
1 dåse kokosmælk = 9 kr
1 pose laurbærblade = 4 kr
1 pose røde linser = 14 kr
1 kg spaghetti = 8 kr
1 dåse tomatpasta = 3 kr
Alt i alt = 250 kr
- Løg
- Hvidløg
- Grøntsagsbouillon
- Hvidvin
- Salt
- Peber
- Valnødder
- Oregano
- Timian
- Rosmarin
- Spidskommen
- Kanel
- Sojasauce
- Sukker
- Majsstivelse
- Muskatnød
- Rasp
- Citronsaft
- Æblesyre
- Vanilijestang
- Rørsukker
- Æblemost
- Citron
- Ingefær
- Chili
- Paprika
- Mynte
- Persille
- Havregryn
- Olie
- Ketchup
xOxO MommaBear
Husk at følge min Facebookside, min Instagram og del gerne mine madplan. Vi skal passe godt på denne jord sammen. Evt skriv en kommentar med, hvad du vil se på bloggen eller hvilken opskrift du ville elske, at have med i madplanen i næste uge.
Ingen kommentarer endnu