Vegansk madplan - Uge 7

Pipifri med karry

Ingredienser

  • 1 pakke pipfri kylling
  • 1 soya cuisine
  • 500g pastaskruer
  • Smørbar fra Naturli’
  • Karry
  • Salt
  • Peber
  • Friske tomater

Fremgangsmåde

  1. Sæt vand over til pasta og kog efter anvisning
  2. Smelt smør på en pande
  3. Tilsæt karry og lad det svits af
  4. Tilsæt herefter pipfri kylling og rør rundt
  5. Tilsæt soya cuisine og smag til med karry, salt og peber
  6. Server med friske tomater

xOxO MommaBear

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk madplan - Uge 7