Vegansk madplan – Uge 7
Så blev det uge 7, og det betyder for mit vedkommende V I N T E R F E R I E!
Jeg har ikke så mange planer i vinterferien, men jeg ved, at jeg rigtig skal hygge med ungerne og opleve en del. Hvis vejret er til det, så håber jeg da også, at bruge en masse tid udendørs.
Inden i begynder, råder jeg jer til at læse, hvordan madplanen fungerer. Dette kan læses HER . Ris og ros modtages gerne som kommentar eller på min Facebookside
Vegansk madplan – Uge 7
Mandag: Spaghetti Carbonara
Tirsdag: Butterdejspakker med svampe og grønkål med ovnstegte kartofler
Onsdag: Brug-det-hele-suppe
Torsdag: Pasta med bønnesovs
Fredag: Grøn og rød pastasalat med ciabattabrød
Lørdag: Varm couscous med kikærter og spinat
Søndag: Rester
Brød og kager
Ciabattabrød = 6 kr
Frugt og grønt
1 agurk = 6 kr
1 broccoli = 12 kr
1 bakke brune champignon = 15 kr
1 bakke cherrytomater = 10 kr
2 forårsløg = 12 kr
1 kg gulerødder = 9 kr
1 porre = 4 kr
3 røde peberfrugter = 23 kr
1 bakke champignon i skiver = 9 kr
1 salat mix = 9 kr
Køl
2 pakker butterdej = 26 kr
Frost
1 pose halve kartofler = 15 kr
1 pose fine ærter = 11 kr
1 pose grønkål = 13 kr
Kolonial
1 dåse hakkede tomater = 5 kr
1 glas kapers = 6 kr
2 dåser kidneybønner = 9 kr
1 pose laurbærblade = 4 kr
1 dåse majs = 5 kr
1 pose glutenfri pasta fusilli = 10 kr
1 pose natur ris = 16 kr
1 pose pastaskruer = 5 kr
1 glas soltørrede tomater = 10 kr
1 dåse tomatpasta = 3 kr
Alt i alt = 250 kr
- Løg
- Hvidløg
- Tahin
- Citron
- Gærflager
- Peber
- Persille
- Grøntsagsbouillon
- Rosmarin
- Citronsaft
- Chilisauce
- Salt
- Grønne linser
- Dild
- Rasp
- Sojasovs
- Chilipulver
- Basilikum
- Sukker
- Paprika
- Rapsolie
- Spidskommen
- Koriander
Ingen kommentarer endnu