Vegansk madplan - Uge 1

Vegansk pasta i fløde med asparges

[{“id”:64680514,”type”:”0″,”order”:0,”width”:100,”data”:{“areaMargin”:120,”contentWidthOriginalPx”:760},”height”:56.8745182012848,”areas”:[{“id”:1189319867,”order”:0,”width”:100,”height”:100,”widthHeightRatioContent”:1.79615,”widthHeightRatio”:1.75826,”contents”:[{“type”:”media”,”data”:[{“type”:”width”,”value”:”934″},{“type”:”height”,”value”:”520″},{“type”:”videoSrc”,”value”:””},{“type”:”src”,”value”:”https://cdn.bloggersdelight.dk/wp-content/blogs.dir/274306/files/2020/01/202001011558189139.jpg”},{“type”:”alt”,”value”:””},{“type”:”mirror”,”value”:”false”},{“type”:”zoom”,”value”:”100″},{“type”:”rotate”,”value”:”0″},{“type”:”positiony”,”value”:”50″},{“type”:”positionx”,”value”:”50″},{“type”:”url”,”value”:””},{“type”:”borderradius”,”value”:”0″},{“type”:”sticky”,”value”:”false”},{“type”:”metapic”,”value”:”{“id”:0,”tags”:{}}”}]}]}]},{“id”:674582478,”type”:”0″,”width”:100,”height”:55,”data”:{“areaMargin”:120,”contentWidthOriginalPx”:760},”areas”:[{“id”:1792702081,”order”:0,”width”:100,”height”:100,”widthHeightRatioContent”:1.85874,”widthHeightRatio”:1.81818,”contents”:[{“type”:”title”,”data”:[{“type”:”src”,”value”:”Ingredienser”},{“type”:”color”,”value”:””},{“type”:”backgroundcolor”,”value”:””},{“type”:”bold”,”value”:”false”},{“type”:”italic”,”value”:”false”},{“type”:”strike”,”value”:”false”},{“type”:”underline”,”value”:”false”},{“type”:”align”,”value”:””},{“type”:”size”,”value”:””},{“type”:”font”,”value”:””},{“type”:”verticalalign”,”value”:”middle”},{“type”:”url”,”value”:””}]}]}],”order”:1},{“id”:492673412,”type”:”0″,”width”:100,”height”:55,”data”:{“areaMargin”:120,”contentWidthOriginalPx”:760},”order”:2,”areas”:[{“id”:1765548888,”order”:0,”width”:100,”height”:100,”widthHeightRatioContent”:1.85874,”widthHeightRatio”:1.81818,”contents”:[{“type”:”body”,”data”:[{“type”:”src”,”value”:”

  • 500 pasta (skruer eller penne)
  • 1 bakke champignon
  • 1 bundt asparges
  • 1 Soya Cuisine fra Naturli’
  • Olie
  • 2 fede hvidløg
  • Frisk persille til anretning
  • 2 tsk tørret persille
  • Salt, peber og muskatnød
  • 1 dl gærflager

“},{“type”:”html”,”value”:”false”}]}]}]},{“id”:618893691,”type”:”0″,”width”:100,”height”:55,”data”:{“areaMargin”:120,”contentWidthOriginalPx”:760},”areas”:[{“id”:1938715042,”order”:0,”width”:100,”height”:100,”widthHeightRatioContent”:1.85874,”widthHeightRatio”:1.81818,”contents”:[{“type”:”title”,”data”:[{“type”:”src”,”value”:”Fremgangsmåde”},{“type”:”color”,”value”:””},{“type”:”backgroundcolor”,”value”:””},{“type”:”bold”,”value”:”false”},{“type”:”italic”,”value”:”false”},{“type”:”strike”,”value”:”false”},{“type”:”underline”,”value”:”false”},{“type”:”align”,”value”:””},{“type”:”size”,”value”:””},{“type”:”font”,”value”:””},{“type”:”verticalalign”,”value”:”middle”},{“type”:”url”,”value”:””}]}]}],”order”:3},{“id”:342199679,”type”:”0″,”width”:100,”height”:55,”data”:{“areaMargin”:120,”contentWidthOriginalPx”:760},”order”:4,”areas”:[{“id”:2000424510,”order”:0,”width”:100,”height”:100,”widthHeightRatioContent”:1.85874,”widthHeightRatio”:1.81818,”contents”:[{“type”:”body”,”data”:[{“type”:”src”,”value”:”

  1. Sæt vand over til pasta og kog efter anvisning på pakken
  2. Hæld lidt olie på en pande og tilsæt hvidløg skåret i små stykker
  3. Skyl og skær svampene og tilsæt på panden
  4. Skyl og skær asparges og tilsæt på panden
  5. Skru ned for varmen og tilsæt nu soya cuisine
  6. Under omrøring tilsættes gærflager, tørret persille, salt, peber og muskatnød. Smag til
  7. Hæld vand fra pastaerne
  8. Når fløden har en lækker konsistens, hæld over pastaerne og server med frisk persille og frisk asparges.
  9. Velbekomme!

“},{“type”:”html”,”value”:”false”}]}]}]},{“id”:1701780632,”type”:”0″,”order”:5,”width”:100,”height”:55,”data”:{“areaMargin”:120,”contentWidthOriginalPx”:760},”areas”:[{“id”:1081661721,”order”:0,”width”:100,”height”:100,”widthHeightRatioContent”:1.85874,”widthHeightRatio”:1.81818,”contents”:[{“type”:”title”,”data”:[{“type”:”src”,”value”:”xOxO MommaBear”},{“type”:”color”,”value”:””},{“type”:”backgroundcolor”,”value”:””},{“type”:”bold”,”value”:”false”},{“type”:”italic”,”value”:”false”},{“type”:”strike”,”value”:”false”},{“type”:”underline”,”value”:”false”},{“type”:”align”,”value”:””},{“type”:”size”,”value”:””},{“type”:”font”,”value”:””},{“type”:”verticalalign”,”value”:”middle”},{“type”:”url”,”value”:””}]}]}]},{“id”:1281036518,”type”:”0″,”order”:6,”width”:100,”height”:55,”data”:{“areaMargin”:120,”contentWidthOriginalPx”:760},”areas”:[{“id”:1416862368,”order”:0,”width”:100,”height”:100,”widthHeightRatioContent”:1.85874,”widthHeightRatio”:1.81818,”contents”:[{“type”:”body”,”data”:[{“type”:”src”,”value”:”

Husk at følge min Facebookside, min Instagram og del gerne mine sider/blog Vi skal passe godt på denne jord sammen. Evt skriv en kommentar med, hvad du vil se på bloggen eller hvilken opskrift du ville elske, at have med i madplanen i næste uge.

“},{“type”:”html”,”value”:”false”}]}]}]}]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk madplan - Uge 1