Vegansk pasta i fløde med asparges
[{“id”:64680514,”type”:”0″,”order”:0,”width”:100,”data”:{“areaMargin”:120,”contentWidthOriginalPx”:760},”height”:56.8745182012848,”areas”:[{“id”:1189319867,”order”:0,”width”:100,”height”:100,”widthHeightRatioContent”:1.79615,”widthHeightRatio”:1.75826,”contents”:[{“type”:”media”,”data”:[{“type”:”width”,”value”:”934″},{“type”:”height”,”value”:”520″},{“type”:”videoSrc”,”value”:””},{“type”:”src”,”value”:”https://cdn.bloggersdelight.dk/wp-content/blogs.dir/274306/files/2020/01/202001011558189139.jpg”},{“type”:”alt”,”value”:””},{“type”:”mirror”,”value”:”false”},{“type”:”zoom”,”value”:”100″},{“type”:”rotate”,”value”:”0″},{“type”:”positiony”,”value”:”50″},{“type”:”positionx”,”value”:”50″},{“type”:”url”,”value”:””},{“type”:”borderradius”,”value”:”0″},{“type”:”sticky”,”value”:”false”},{“type”:”metapic”,”value”:”{“id”:0,”tags”:{}}”}]}]}]},{“id”:674582478,”type”:”0″,”width”:100,”height”:55,”data”:{“areaMargin”:120,”contentWidthOriginalPx”:760},”areas”:[{“id”:1792702081,”order”:0,”width”:100,”height”:100,”widthHeightRatioContent”:1.85874,”widthHeightRatio”:1.81818,”contents”:[{“type”:”title”,”data”:[{“type”:”src”,”value”:”Ingredienser”},{“type”:”color”,”value”:””},{“type”:”backgroundcolor”,”value”:””},{“type”:”bold”,”value”:”false”},{“type”:”italic”,”value”:”false”},{“type”:”strike”,”value”:”false”},{“type”:”underline”,”value”:”false”},{“type”:”align”,”value”:””},{“type”:”size”,”value”:””},{“type”:”font”,”value”:””},{“type”:”verticalalign”,”value”:”middle”},{“type”:”url”,”value”:””}]}]}],”order”:1},{“id”:492673412,”type”:”0″,”width”:100,”height”:55,”data”:{“areaMargin”:120,”contentWidthOriginalPx”:760},”order”:2,”areas”:[{“id”:1765548888,”order”:0,”width”:100,”height”:100,”widthHeightRatioContent”:1.85874,”widthHeightRatio”:1.81818,”contents”:[{“type”:”body”,”data”:[{“type”:”src”,”value”:”
- 500 pasta (skruer eller penne)
- 1 bakke champignon
- 1 bundt asparges
- 1 Soya Cuisine fra Naturli’
- Olie
- 2 fede hvidløg
- Frisk persille til anretning
- 2 tsk tørret persille
- Salt, peber og muskatnød
- 1 dl gærflager
“},{“type”:”html”,”value”:”false”}]}]}]},{“id”:618893691,”type”:”0″,”width”:100,”height”:55,”data”:{“areaMargin”:120,”contentWidthOriginalPx”:760},”areas”:[{“id”:1938715042,”order”:0,”width”:100,”height”:100,”widthHeightRatioContent”:1.85874,”widthHeightRatio”:1.81818,”contents”:[{“type”:”title”,”data”:[{“type”:”src”,”value”:”Fremgangsmåde”},{“type”:”color”,”value”:””},{“type”:”backgroundcolor”,”value”:””},{“type”:”bold”,”value”:”false”},{“type”:”italic”,”value”:”false”},{“type”:”strike”,”value”:”false”},{“type”:”underline”,”value”:”false”},{“type”:”align”,”value”:””},{“type”:”size”,”value”:””},{“type”:”font”,”value”:””},{“type”:”verticalalign”,”value”:”middle”},{“type”:”url”,”value”:””}]}]}],”order”:3},{“id”:342199679,”type”:”0″,”width”:100,”height”:55,”data”:{“areaMargin”:120,”contentWidthOriginalPx”:760},”order”:4,”areas”:[{“id”:2000424510,”order”:0,”width”:100,”height”:100,”widthHeightRatioContent”:1.85874,”widthHeightRatio”:1.81818,”contents”:[{“type”:”body”,”data”:[{“type”:”src”,”value”:”
- Sæt vand over til pasta og kog efter anvisning på pakken
- Hæld lidt olie på en pande og tilsæt hvidløg skåret i små stykker
- Skyl og skær svampene og tilsæt på panden
- Skyl og skær asparges og tilsæt på panden
- Skru ned for varmen og tilsæt nu soya cuisine
- Under omrøring tilsættes gærflager, tørret persille, salt, peber og muskatnød. Smag til
- Hæld vand fra pastaerne
- Når fløden har en lækker konsistens, hæld over pastaerne og server med frisk persille og frisk asparges.
- Velbekomme!
“},{“type”:”html”,”value”:”false”}]}]}]},{“id”:1701780632,”type”:”0″,”order”:5,”width”:100,”height”:55,”data”:{“areaMargin”:120,”contentWidthOriginalPx”:760},”areas”:[{“id”:1081661721,”order”:0,”width”:100,”height”:100,”widthHeightRatioContent”:1.85874,”widthHeightRatio”:1.81818,”contents”:[{“type”:”title”,”data”:[{“type”:”src”,”value”:”xOxO MommaBear”},{“type”:”color”,”value”:””},{“type”:”backgroundcolor”,”value”:””},{“type”:”bold”,”value”:”false”},{“type”:”italic”,”value”:”false”},{“type”:”strike”,”value”:”false”},{“type”:”underline”,”value”:”false”},{“type”:”align”,”value”:””},{“type”:”size”,”value”:””},{“type”:”font”,”value”:””},{“type”:”verticalalign”,”value”:”middle”},{“type”:”url”,”value”:””}]}]}]},{“id”:1281036518,”type”:”0″,”order”:6,”width”:100,”height”:55,”data”:{“areaMargin”:120,”contentWidthOriginalPx”:760},”areas”:[{“id”:1416862368,”order”:0,”width”:100,”height”:100,”widthHeightRatioContent”:1.85874,”widthHeightRatio”:1.81818,”contents”:[{“type”:”body”,”data”:[{“type”:”src”,”value”:”
Husk at følge min Facebookside, min Instagram og del gerne mine sider/blog Vi skal passe godt på denne jord sammen. Evt skriv en kommentar med, hvad du vil se på bloggen eller hvilken opskrift du ville elske, at have med i madplanen i næste uge.
“},{“type”:”html”,”value”:”false”}]}]}]}]
Ingen kommentarer endnu