MommaBears spinatpandekager
Jeg elsker pandekager i alle former; om det så er dessert, eller madpandekager. Som pandekage entusiast, er jeg derfor selvfølgelig nødt til at eksperimentere med mine egne pandekager og disse pandekager har jeg faktisk lavet i årevis. Det startede med, at jeg egentlig bare proppede lidt i, hist og her, og nu er de simpelthen bare blevet en fast del af vores aftensmad, her i huset. De er lækre, svampede og så er smagen helt fantastisk. Derudover kan man næsten spise hvad som helst til dem. Vi plejer at få kartoffelmos eller grønt fyld til, men jeg er ikke i tvivl om, at man kan spise en hel masse andet til.
Ingredienser
- Ca. 220 gr frossen spinat
- 50 gr smeltet smør
- 1 dl rapsolie
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk tørret basilikum
- 1 tsk salt
- 1 tsk peber
- 5 dl mel
- 5 dl plantemælk (jeg bruger Havredrik fra Naturli’)
- 1/2 tsk revet muskatnød
Fremgangsmåde
- Den frosne spinat skal tø op; enten ved hjælp af tid eller en mikroovn.
- Alle de tørre ingredienser blandes i en skål
- Herefter hældes plantemælk, olie og smeltet smør i skålen
- Til sidst kommer man spinaten i og det hele røres sammen, til det har en pandekagedejet konsistens.
- Så laves pandekagerne ellers bare på panden, ved hjælp af smør
- Serveres med frisk salat, kartoffelmos, stegte grøntsager eller hvad nu hjertet begærer!
Ingen kommentarer endnu