Vegansk madplan - Uge 5

MommaBears spinatpandekager

Jeg elsker pandekager i alle former; om det så er dessert, eller madpandekager. Som pandekage entusiast, er jeg derfor selvfølgelig nødt til at eksperimentere med mine egne pandekager og disse pandekager har jeg faktisk lavet i årevis. Det startede med, at jeg egentlig bare proppede lidt i, hist og her, og nu er de simpelthen bare blevet en fast del af vores aftensmad, her i huset. De er lækre, svampede og så er smagen helt fantastisk. Derudover kan man næsten spise hvad som helst til dem. Vi plejer at få kartoffelmos eller grønt fyld til, men jeg er ikke i tvivl om, at man kan spise en hel masse andet til.

Ingredienser

  • Ca. 220 gr frossen spinat
  • 50 gr smeltet smør
  • 1 dl rapsolie
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk tørret basilikum
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 5 dl mel
  • 5 dl plantemælk (jeg bruger Havredrik fra Naturli’)
  • 1/2 tsk revet muskatnød

Fremgangsmåde

  • Den frosne spinat skal tø op; enten ved hjælp af tid eller en mikroovn.
  • Alle de tørre ingredienser blandes i en skål
  • Herefter hældes plantemælk, olie og smeltet smør i skålen
  • Til sidst kommer man spinaten i og det hele røres sammen, til det har en pandekagedejet konsistens.
  • Så laves pandekagerne ellers bare på panden, ved hjælp af smør
  • Serveres med frisk salat, kartoffelmos, stegte grøntsager eller hvad nu hjertet begærer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk madplan - Uge 5