Vegansk madplan – Uge 13
Så er vi kommet til den sidste uge af marts, og det er helt vildt. Jeg synes dette år går stærkt. Jeg husker tydeligt, da vi sprang ind i år 2019 og nu står vi snart i 4. måned på året. I denne uge er restedagen fredag, da jeg har sushidate med min ældste søn.
I dag er det lørdag, og det betyder selvfølgelig at der er en madplan til jer. Denne uge byder på lækre retter fra forskellige madbloggere rundt omkring på nettet. Du kan se hvilke madbloggere jeg har et samarbejde med HER. Er du en plantebaseret madblogger og kunne tænke dig, at lave et samarbejde med mig, er du velkommen til at kontakte mig på min Facebook side lige HER .
Inden i begynder, råder jeg jer til at læse, hvordan madplanen fungerer. Dette kan læses HER . Ris og ros modtages gerne som kommentar eller på min Facebookside
Vegansk madplan – Uge 13
Mandag: Frækkedeller med kartofler og brun sovs
Tirsdag: Pitabrød med agurk, tomat, salat, falafel mm.
Onsdag: Pasta med ærter, gulerødder, sesamfrø og ketchup
Torsdag: Linsesuppe med lune krydderier og frisk koriander
Fredag: Rester
Lørdag: Stegt elsk med persillesovs
Søndag: Vintergryde med frisk peberrod og gylden persille-kartoffelmos
Brød og kager
1 stk hvedepita = 4 kr
Frugt og grønt
2 kg kartofler = 15 kr
1 agurk = 6 kr
1 kg gulerødder = 7 kr
1 Icebergsalat = 10 kr
1 bakke med nye små kartofler = 8 kr
1 peberrod i bæger = 8 kr
2 porrer = 8 kr
2 squash = 12 kr
1 bakke tomater = 10 kr
200 gr brune champignon = 15 kr
1 ingefær = 9 kr
Frost
1 pose fine ærter = 11 kr
Mejeri
1 Naturlig madlavningsfløde = 10 kr
Kolonial
600 gr kikærter = 14 kr (kan erstattes med dåser)
1 dåse majs = 5 kr
1 pose naturris = 16 kr
1 pose pastaskruer = 5 kr
1 pose valnøddekerner = 13 kr
Alt i alt = 195 kr
- Olivenolie
- Citronsaft
- Løg
- Hvidløg
- Rød chili
- Karry
- Garam Masala
- Spidskommen
- Persille – frisk
- Havsalt
- Sojasauce
- Paprika
- Salt
- Peber
- Havregryn
- Sennep
- FiberHUSK
- Limesaft
- Grøntsagsbouillon
- Rapsolie
- Gærflager
- Hvedemel
- Ketchup
- Røde linser
- Korianderfrø
- Kardemommefrøkapsler
Specialvarer
Vegansk dressing (Mia Sommers opskrift)
– Du kan helt sikkert finde en anden, men denne smager virkelig godt og er en af mine favoritter. Grunden til, at den er på specialvarer er, at alle ikke elsker dressing i deres pitabrød. Dressingen er selvfølgelig ikke obligatorisk, men giver lidt mere lækkert til pitabrød.
Knorrs brune sovs eller lav din egen brune sovs til dine frække deller
2 x Tofu fra Aldi (hvis i kan finde andet fast tofu, kan dette også bruges)
Jeg kan ikke lave sovs, så jeg bruger altid Knorrs