Vegansk madplan – Uge 8
Velkommen til endnu en ny madplan, både gamle og nye læsere.
Denne uge er virkelig lækker, for jeg har fået en ny madblog ombord. Jo flere madblogs, jo mere varieret bliver madplanerne – og hvem kan ikke lide variation? Nå, ikke mere snak, lad os komme videre!
Inden i begynder, råder jeg jer til at læse, hvordan madplanen fungerer. Dette kan læses HER . Ris og ros modtages gerne som kommentar eller på min Facebookside
Vegansk madplan – Uge 8
Mandag: Autentist spansk grøntsagspaella
Tirsdag; Quiche med porrer og champignon
Onsdag: Vegansk grøntsags bolognese med spinat
Torsdag: Thai-nudelsalat med grønt, peanuts og sesam-ingefærdressing
Fredag: Cremet kartoffel-porresuppe med hvidløgsristet rugbrød
Lørdag: Restedag
Brød og kager
1 fuldkornsrugbrød = 5 kr
Frugt og grønt
1 bakke cherrytomater på stilk = 18 kr
1 forårsløg = 6 kr
1 grønkål = 18 kr
1 kg gulerødder = 7 kr
1 ingefær = 9 kr
1,5 kg kartofler = 15 kr
1 lime = 3 kr
1 bakke avocado = 16 kr
2 porrer = 8 kr
1 rosenkål = 12 kr
3 røde peberfrugter = 23 kr
1 svampemix = 22 kr
1 bakke champignon i skiver = 7 kr
Frost
1 pose hakket spinat = 10 kr
1 pose edamame bønner = 13 kr
Mejeri
1 madlavningsfløde = 10 kr
1 smørbar = 16 kr
1 mandeldrik = 26 kr
Kolonial
1 blok nudler = 5 kr
2 dåser hakkede tomater = 8 kr
1 dåse kikærter = 7 kr
1 dåse majs = 5 kr
1 pose peanuts = 10 kr
1 pose risottoris = 20 kr
1 pakke spaghetti = 7 kr
1 dåse tomatpasta = 3 kr
1 pose valnøddekerner = 13 kr
1 dåse flåede tomater = 5 kr
Alt i alt = 330 kr
- Løg
- Hvidløg
- Frisk persille
- Citron
- Grøntsagsbouillon
- Sojasauce
- Olie
- Rørsukker
- Eddike
- Paprika
- Peber
- Gurkemeje
- Salt
- Oregano
- Rosmarin
- Frisk basilikum
- Gærflager
- Speltmel
- Majsmel
- Chilipulver
- Løgpulver
- Olivenolie
- Sirup
- Sesamolie
- Frisk koriander
- Havsalt
Ingen kommentarer endnu