Vegansk Madplan – Uge 2
Så blev det uge 2, kære læsere!
I dag ser i den ugentlige veganske madplan.
Inden i begynder, råder jeg jer til at læse, hvordan madplanen fungerer. Dette kan læses HER .
Ris og ros modtages gerne som kommentar eller på min Facebookside
Vegansk madplan – Uge 2
Mandag: Hurtig Quinoa Salad (lav dobbelt portion)
Tirsdag: Vegansk pasta med ‘kødsovs’ (sojafri)
Onsdag: Sassy Satay Wok
Torsdag: Afslappende grøntsagssuppe
Fredag: Smuk salat med sorte bønner serveres med ciabattabrød
Lørdag: Restedag
(Husk at sætte hvide bønner i vand natten over. Evt sæt dem over fredag og kog dem lørdag.)
Søndag: Kødfri enchiladas (I den endelige indkøbsliste, er der ikke medregnet, at man laver sine egne pandekager.)
Brød og kager
Ciabattabrød = 6 kr
Frugt og grønt
1 agurk = 6 kr
1 avokado = 8 kr
1 bladselleri = 10 kr
1 broccoli = 12 kr
3 bakker cherrytomater = 30 kr
1 kg gulerødder = 7 kr
1 bakke mini kartofler = 10 kr
3 røde peberfrugter = 23 kr
1 svampemix = 22 kr
2 bakker tomater = 16 kr
1 pose spinat = 11 kr
Frost
1 pose edamame bønner = 10 kr
Mejeri
1 risdrik = 20 kr
Kolonial
1 pose cashewnødder = 12 kr
1 pose quinoa = 25 kr
1 pose hvide bønner = 10 kr
1 dåse kokosmælk = 5 kr
1 pose laurbærblade = 4 kr
1 pakke pastaskruer = 5 kr
3 dåser tomatpasta = 8 kr
1 glas tomatsauce = 10 kr
1 pakke tortillapandekager = 9 kr
1 pakke valnøddekerner = 13 kr
Alt i alt = 290 kr
- Løg
- Hvidløg
- Grøntssagsbouillon
- Gærflager
- Sojasauce
- Peber
- Salt
- Paprika
- Allehånde
- Olie
- Chili
- Koriander
- Muskatnød
- Citron
- Basilikum
- Persille
- Æblejuice
- Sennep
- Sukker
- Dild
- Peanutbutter
- Brun farin
- Karry
- Æbleeddike
- Sirup
Ingen kommentarer endnu