Vegansk madplan – Uge 4
Så blev det uge 4, kære læsere og det betyder selvfølgelig, at jeg har lavet en ny madplan til jer!
Inden i begynder, råder jeg jer til at læse, hvordan madplanen fungerer. Dette kan læses HER . Ris og ros modtages gerne som kommentar eller på min Facebookside
Vegansk madplan – Uge 4
Mandag: Vegansk kylling i karry
Tirsdag: Squashlasagne med quinoa
Onsdag: Vegansk bagekartoffel med skinkefrisalat
Torsdag: Chili sin carne
Fredag: Risengrød
Lørdag: Smagfuld spinatsuppe
Søndag: Restedag
Brød og kager
1 ciabattabrød = 6 kr
Frugt og grønt
1 iceberg salat = 10 kr
1 porre = 5 kr
1 purløg = 7 kr
250 g frisk spinat = 16 kr
1 ingefær = 9 kr
Kød, fisk og fjerkræ
1 plantefars = 25 kr
Frost
1 pose fine ærter = 11 kr
Mejeri
1 alors naturel yoghurt = 20 kr
1 Naturli’ smørbar = 16 kr
1 risdrik = 20 kr
Kolonial
1 pose grødris = 10 kr
1 dåse hakkede tomater = 5 kr
1 karrypasta = 10 kr
2 dåser kidneybeans = 12 kr
1 pakke kogeposeris = 5 kr
1 dåse kokosmælk = 9 kr
1 tomatpasta = 4 kr
Alt i alt = 205 kr
- Ketchup
- Sennep
- Løgpulver
- Salt
- Peber
- Løg
- Hvidløg
- Olie
- Spidskommen
- Kanel
- Koriander
- Chilipulver
- Grøntsagsbouillon
- Kakaopulver
- Sukker
- Citronsaft
- Sojasauce
- Kanel
Hej MommaBear:)Tak for dit fine arbejde med madplanerne! Jeg forsøger at starte med din uge 4 plan, men jeg synes der er nogle uoverensstemmelser mellem indkøbslisten og opskrifterne, der mangler simpelthen de rigtige ingredienser? Eller forstår jeg det forkert:) Kh