Vegansk madplan – Uge 19
Mandag d. 6. maj – Søndag d.12. maj
Uge 19
Mandag: One-pot-pasta
Tirsdag: Autentisk spansk grøntsagspaella
Onsdag: Tomatsuppe af friske tomater og basilikum
Torsdag: Afrikansk tomat/peanutbutter-gryde
Fredag: Butterdejspakker med svampe og grønkål
Lørdag: Rester
Søndag: Pipfri i karry
Specialvarer
Brød og kager
1 ciabattabrød = 6 kr
Frugt og grønt
1 bagekartoffel = 3,5 kr
1 broccoli = 12 kr
1 bakke champignon = 15 kr
1 bakke cherrytomater = 12 kr
1 kg gulerødder = 7 kr
1 æble = 2 kr
1 pebermix = 16 kr
1 knoldselleri = 12 kr
1 spinat = 16 kr
2,5 kg vej selv tomater = 25 kr
1 aubergine = 8 kr
1 bakke champignon = 15 kr
Kød, fisk og fjerkræ
1 bakke Pipfri = 25 kr
Køl
2 bakker butterdej = 26 kr
Frost
1 pose ærter = 11 kr
1 pakke majskolber = 15 kr
1 pose grønkål = 13 kr
Kolonial
1 pose grønne linser = 14 kr
1 pakke ris = 4 kr
1 pakke skruer = 5 kr
1 glas soltørrede tomater = 10 kr
1 glas oliven = 7 kr
1 dåse tomatpasta = 3 kr
2 dåser flåede tomater = 10 kr
Alt i alt: 290 kr
- Løg
- Frisk basilikum
- Hvidløg
- Grøntsagsbouillon
- Salt
- Peber
- Citron (saft)
- Olie
- Karry
- Cayennepeber
- Peanutbutter
- Persillle (frisk)
- Sojasauce
- Rørsukker
- Eddike
- Paprika
- Gurkemeje
- Sukker
- Dild
- Rasp
- Chilipulver
- Maizena
xOxO MommaBear
Husk at følge min Facebookside, min Instagram og del gerne mine madplan. Vi skal passe godt på denne jord sammen. Evt skriv en kommentar med, hvad du vil se på bloggen eller hvilken opskrift du ville elske, at have med i madplanen i næste uge.
Ingen kommentarer endnu