Vegansk madplan – Uge 11
Så er det snart tid til en ny uge, og det betyder skam også at det er tid til en ny madplan. Jeg er igang med nogle ændringer i madplanen, men det kommer der ikke til at være noget af i denne uge. Jeg håber i kan lide alle opskrifterne.
Inden i begynder, råder jeg jer til at læse, hvordan madplanen fungerer. Dette kan læses HER . Ris og ros modtages gerne som kommentar eller på min Facebookside
Vegansk madplan – Uge 11
Mandag: Bønnepostej med mandler og urter . Serveres med kartofler, Knorrs brune sovs (i kan også lave jeres egen) og rødkål
Tirsdag: Fedtfattig spaghetti carbonara
Onsdag: Moussaka med aubergine og kartofler
Torsdag: Tomatsuppe med friske tomater og basilikum
Fredag: Fyldte søde kartofler
Lørdag:One-pot-pasta
Søndag: Rester
Frugt og grønt
2 kg kartofler = 15 kr
1 avocado = 8 kr
1,5 kg bagekartofler = 15 kr
1 blomkål = 12 kr
700 g gulerødder = 5 kr
1 lime = 3 kr
Sweet potatoes = 13 kr
6×500 g tomater i bakke = 60 kr
1 bakke tomatsalsa = 22 kr
1 aubergine = 8 kr
Mejeri
1 mandeldrik = 26 kr
Kolonial
2 dåser kidneybønner = 12 kr
1 dåse 400 ml kokosmælk = 9 kr
1 dåse 165 ml kokosmælk = 5 kr
1 dåse majs = 5 kr
1 pakke glutenfri pasta fusilli = 10 kr
1 pose mandler = 12 kr
1 pakke røde linser = 14 kr
1 glas rødkål = 9 kr
1 dåse tomatpasta = 3 kr
Alt i alt = 280 kr
- Løg
- Frisk basilikum
- Hvidløg
- Grøntsagsbouillon
- Salt
- Peber
- Rødløg
- Frisk persille
- Havregryn
- Hvedemel
- Kapers
- Tahin
- Citron
- Gærflager
- Oregano
- Timian
- Rosmarin
- Spidskommen
- Kanel
- Sojasauce
- Sukker
- Maizena/Majsstivelse
- Laurbærblade
- Muskatnød
- Rasp
- Chilipulver
- Kakaopulver
- Frisk koriander
Ingen kommentarer endnu